• Cart
    • Please enable WooCommerce

Reparation av fälgar

Vad kan vi göra för dig?

En Skadad fälg på din bil suger. Orginalfälgar är dyra och idag så beställer vi ofta bilar med orginalfälgar som vi sällan byter. Men om de är kantstötta, spruckna så blir hela bilens utseende påverkad av detta. För en relativt billig peng så kan man idag CNC-svarva fälgar, Svetsa upp spruckna fälgar eller till och med måla om dom. Det går snabbt, det är en minimal påverkan på fälgen och du får tillbaka en fälg som ser ut som ny.

 

Ale Karosseriteknik har mål att se till att de gamla fälgarna blir som nya och att ägaren kan använda dem ytterligare för att minimera resursslöseri.

Innan du lämnar in fälgen tänk på detta:
  • Levererar in fälgen ren.

  • Behåll ventilhattar så att de inte försvinner

  • Behåll Centrukåpor så att de inte försvinner.

  • Behåll TPMS-Givare så att de inte försvinner.

Reparation av skadade fälgar

Enkla att arbeta med

Du tar och ringer oss och bokar tid. Vi kan hämta upp fälgarna i stort sätt över hela Göteborgs-regionen men det är alltid bäst att komma förbi så att vi kan se på fälgarna och komma fram till en lösning som vi båda ser som en bra lösning. Vi kan hantera det mesta via Chat, Mail eller med fysiskt uppmöte.

Ultra responsiva

Vi tar hänsyn till dina krav och försöker att se till att den skadade fälgen blir som di vill ha den. Ibland måste man kompromissa på grund av fälgens design, men vi tar alltid det extra steget för att få dig nöjd.

Flexibel leverans

Vi vet att flera av våra kunder behöver få tillbaka fälgarna så snabbt som det bara går, det är därför vi är flexibla på leverans och tidspunkt för att hämta upp fälgarna. Vi hjälper dig även med däckmontage, etc för att få en så nöjd kund som möjligt.

Maskiner vi använder för att Rikta Fälgar.

 

Exempel på diamond cut fälgar.

Kanststötta fälgar, svets och diamond cut av fälgar.

Leveransäkerhet
Kundtillfredställelse
Återkommande kunder

Vanliga frågor om skadade fälgar:

Jag har obalans/vibrationer i bilen.

Kan vara en tappad vikt, plattor efter långt stillestånd, snedslitet däck, krokig fälg som behöver riktas. Kontakta oss för kontroll och rådgivning.

Jag har en kantstött fälg:

Då behöver den repareras och lackas, om den har en diamondcut-yta så behöver den repareras/bearbetas och därefter klarlackas.

Jag har en sprucken fälg

Är fälgen skadad så att den inte håller luften så behöver den riktas och eller svetsas.

Min fälg är skev/krokig:

Då behöver den riktas axiellt eller radiellt. Vi har verktygen för detta. 

Skicka ett kort mail till oss om vad du önskar så skall vi ta kontakt med dig Kontakta oss idag!

Lite om Företaget.

Back to top